26 mar. 2013

Vagabondeala

Ieri au fost iobagi pe feuda lui Zeus, şi le-a plăcut starea asta, da, le-a plăcuuut! Azi, când Zeus e în cădere liberă de pe vârful Olimp (oriunde şi oricum  el va ateriza, el tot îşi va sparge capul!), iobagii de ieri  îşi  fac bagajele şi fug  în tabăra celor care l-au înfruntat pe Zeus. Vagabondu' tot vagabond rămâne, chiar de-ar trece şi pe sub furcile caudine.

Ce a ajuns  pedeleul în zilele astea?   Coada buldogului ? O  moleculă iradiată? Dacă o fi  coada buldogului, pagubă în ciuperci! Însă dacă e o moleculă iradiată, nu e bine, apar electroni vagabonzi, şi unde se duc ăştia? Asta e problema! Cine îi atrage? Atomul care îi atrage va avea sarcină negativă!!! E bine? Nu e bine!


2 comentarii:

  1. Nu, nu e bine ca-s prea multi atomi d'astia saltareti!
    Acum, lasand gluma la o parte, Antonescu ar gresi enorm daca ar primi in partid PDL-isti fara a face o selectie riguroasa. Chiar daca aparent PNL-ul se intareste prin venirea cat mai multor fosti adulatori ai lui Basescu, tocmai acestia vor fi susceptibili de o noua tradare mai tarziu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Revin in PNL fostii liberali care l-au urmat pe Stolojan si Fluture, daca nu gresesc, si chiar de ar fi asa nu trebuie primiti, maine vor pleca iara... O sa ajung sa spun ca nu mai stiu pe cine am votat!

    RăspundețiȘtergere