27 mar. 2013

Meci amical

O seară plină de fotbal în Europa, cu partide din preliminariile pentru calificarea la mondialul brazlian, 2014 FIFA World Cup!

Franta - Spania  0-1, Muntenegru-Anglia 1-1; Danemarca- Bulgaria 1-1; Irlanda de Nord- Israel 0-2; Serbia- Scoţia 2-0; Ucraina - Moldova 2-1; Republica Irlanda- Austria 2-2; Azerbaijan-Portugalia 0-2; Malta- Italia 0-2; Turcia-Ungaria 1-1; Germania- Kazakhstan 0-4; Polonia-San Marino 0-5; Olanda-România 0-4.

Toate au fost meciuri oficiale,  mai putin  meciul României  cu Olanda.  Antrenorul Piţurcă a avut o bună ocazie de a testa viitorul lot de unsprezece pentru meciul decisiv cu Ungaria, care se va juca casă pe Arena Naţională- o bijuterie de stadion (că aş-i la noi când ai stadion nu ai...butoi). A fost o neînţelegere, antrenorul batavilor spunea că este meci oficial, Piţurcă nu şi nu, că pe el nu-l interesează scorul, el se luptă pentru locul doi în grupă. La bătălia asta ce se va da pentru locul doi vine tare din urmă Turcia, îi mai trebuie un meci câştigat si e la egalitate de puncte cu  România. Hai, să fim serioşi, Mondilaul din Brazilia nu-i  pentru noi, adică pentru Piţurcă şi jucătorii din meciul de aseară cu olandezii. Ce să facem acolo? Numai aşa, ca să ne facem şi de râsul Lumii, că nu-i de ajuns că am ajuns de râsul Europei.
P.S.
Cred că lui Piţurcă îi mai trebuie un meci oficial, nu e lămurit de prestaţia unora ca  Stancu şi Grozav.
Nea Piţi, lasă-ne!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu