13 mai 2011

Immunitas

ştiri ... ştiri ... ştiri ...
... la data de 10 Mai 2011 toate legăturile dinastice dintre Casa Regală a României şi Casa Princiară de Hohenzollern iau sfârşit ... patriarhul Ierusalimului nu-l mai pomeneşte pe Patriarhul Bisericiii Ortodoxe Române ...guvernul urmează să decidă cine să primească subvenţii pentru căldură ...caporalul Cătălin Ionel Marinescu din Batalionul 26 Infanterie "Neagoe Basarab" a fost avansat post-mortem la gradul de sublocotenet ... anual se aruncă peste un miliard de tone de mâncare ...secretarul de Stat american l-a desemnat miercuri pe comandantul reţelei Haqqani, Badruddin Haqqani, drept terorist, îngheţându-i conturile şi interzicând americanilor orice tranzacţie cu acesta ... KGB a luat decizia comiterii atentatului din anul 1981 nu numai împotriva lui Ioan Paul al II-lea, dar, şi împotriva liderului "Solidarităţii", Lech Walesa, afirmă în cartea "Atentat asupra papei" judecătorul italian, acum la pensie, Ferdinando Imposimato, şi ziaristul Sandro Provvisionato...peste 230 de câini au fost ucişi în padocurile Primăriei din Botoşani ... peste 50% dintre foştii puşcăriaşi recidivează şi se întorc la "mititica" ... Steaua s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, după două meciuri egale: 0-0 , 1-1 cu echipa de sub Tâmpa ...ciclistul belgian Wouter Weylandt a încetat din viaţă la 26 de ani, luni, în etapa a treia a Turului Italiei, după ce a fost victima unei căzături...ţăranii din Bistriţa-Năsăud se tem că anul acesta produţia palincii va fi mai mică decât cea de anul trecut ...

Fiecare cu lumea lui sau lumi paralele!
(Foto: Andrei-Iliescu, atelier.liternet.ro)

5 comentarii:

  1. ale mele-s echilaterale
    lumea-i, lume? soro lume
    babilonie, nu aşa

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara,
    V-am deschis usa! Am vazut site-ul http://iasi365.com ... imi place... e doldora de date, informatii... felicitari!... va doresc sa aveti multi vizitatori!... va multumesc pentru vizita!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua
    Ceea ce ati adaugat dumneavoastra se cheamma flux RSS si este cu totul altceva fata de un link obisnuit. Acel flux preia portiuni din articolele de pe acel flux (prin portiuni se poate intelege doat titlu sau titlu si introducere sau altfel de combinatii de genul acesta in functie de setarile site-ului dumneavoastra).
    Cat rpiveste ca lista de bloguri sa apara pe fiecare pagina asta nu e posibil dintr-un motiv foarte simplu: se duce naibii optimizarea SEO facuta pentru Google - si asa am mult prea multe linkuri externe. IAr cu pozitionarea pe partea dreapta este o chestie de aranjament in pagina care difera de la persoana la persoana.
    Eu v-am adaugat pentru a fi mai pe gustul dumneavoastra pe http://iasi-city.com pe blogrollul din dreapta - fara a fo totusi pe toate paginile pentru ca lucrul acesta nu il fac pentru nici unul din site-urile pe care le administrez.
    In rest va doresc in primul rand multa sanatate si in rest tot ce va doriti

    RăspundețiȘtergere
  4. @ NICU SCUTARU ?
    Tu esti „ maestre ?
    Dacă da, stii unde mă găsesti !
    Să-ti trăiască nepoteii !
    Aliosa.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Aliosa
    Prietene, iti multumesc pentru vizita de recunoastere!
    Cum să nu ştiu unde să te găsesc! ...
    Să te bucuri de nepoţel!

    RăspundețiȘtergere