18 ian. 2008

Ave Băsescu !

De astăzi Cătălin Avramescu este consilier de stat al preşedintelui Băsescu.Era de aşteptat, după campania pro Băsescu de anul trecut, de astăzi şi cu siguranţă, de mâine. Luările de pozitie, mai ales în emisiuni TV, nu erau nici pe departe învelite în foi din eseurile lui de filozofie politica şi morală, erau pe înţelesul şi în apărarea preşedintelui Basescu.
Anul trecut a fost la un pas de a fi premiat pentru rezultatele obţinute în lupta dusă împotriva celor 322 parlamentari, a caror voturi au dus la suspendarea preşedintelui.A fost propus de către Băsescu pentru Consiliul de administratie al SRTV . Nu a avut acceptul parlamentarilor , ceea ce nu l-a surprins, era de aşteptat. Imi amintesc de ieşirea gălăgioasă şi critică la adresa parlamentarilor, când a fost audiat în Comisiile de cultură reunite, de la care trebuia să obţină un aviz favorabil.
Unde doream să ajung, plecând de la această ştire ?
Ziarişti, analişti politici şi filozofi, poeţi, prozatori, moderatori TV , chiar şi bloggeri, gândiţi-vă de doua ori înaite de a spune sau a scrie despre Băsescu, fiindca mai sunt posturi libere la Cotroceni!
Dacă nu mai sunt posturi libere,nu aşteptati anul 2009, incepeţi să vă orientaţi! Nu ştiti cine va fi? Gândiţi, analizaţi, căutaţi şi pupaţi. Aşa uşor credeţi că se ajunge consilier de stat la Cotroceni?
O oportunitate pentru bloggeri este întâlnirea cu domnul Iliescu, marţi 22 ianuarie. Nu se ştie unde ajungeţi, mergând pe această rută.
În ceea ce mă priveste, eu am început cu acest articol.
Sigur, vor fi atraşi doar de titlul postării, ostaşii lui Băsescu din blogosferă (să nu vină călugarul, nu am detergent).
Titlul contează ... de pe cartea de vizită!

5 comentarii:

  1. Gand la gand...
    Intr-adevar, mizerabila dare pe fata a adevaratelor inclinatii ale inca unuia care se dadea independent, desi transpira portocaliu prin toti porii.
    O precizare: e consilier de stat, secretarii de stat sunt la Guvern.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca Basescu reuseste sa divida si elita intelectuala.
    Nu este bine pe termen lung.Basescu va pleca dar relele sau ranile vor ramane.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Horia,

    iti spun in cunostinta de cauza.
    La presedintie exista 2 tipuri de consilieri:
    1. consilieri prezidentiali (care sunt in nr limitat);
    2. consilieri de Stat (care sunt mai mult sau mai putin importanti!)

    RăspundețiȘtergere
  4. Stii ca poti ajunge pe lista neagra a lui Teofil. Sau esti invidios pe mine si pe Horia? Hai, recunoaste. Asta vrei de fapt.
    Uite, ca noi doi, trei, patru, ne intelegem in privinta asta. Da, nici pa Ilici nu am de ce al pupa, si in plus, mie nu mi-ar sta bine la cotroceni, sunt prea doamna pentru asta. Si nici blonda nu mai sunt de pe la 18 ani. Ce sa fac acolo?

    RăspundețiȘtergere
  5. Acuma imi spui de lista neagra a derbedeului in sutana ? E prea tarziu sa dau inapoi.Sincer imi face placere sa ajung pe aceeasi lista .Poate reusim sa invingem balaurul.
    Chiar daca nu mai esti blonda si tocmai de aceea , ai puteri magice. Doar o 'magical girl' ar mai putea sa-l 'adoarma' pe Basescu.

    RăspundețiȘtergere