19 ian. 2008

Pe patinoar cu Iliescu

Acum când ţara este în ceaţă la pătrat, ca vreme si ca vremuri, s-a stârnit un vânt prin blogosferă care te cheamă la întâlnirea cu domnul Iliescu!
Dacă s-ar fi ales ca loc de întâlnire o pârtie de schi, sau ‘La calul bălan’, să fiu eu cel din urmă blogger, de nu aş fi mers .
Locaţia Clubul A, de nu ştiu unde , îmi răscoleşte amintiri de la şedinţele UTC (de data aceasta, probabil, va fi ales secretar general al comitetului central al bloggerilor).
Iliescu s-a schimabat mult pe parcursul trecerii de la socialism la capitalism (fie el de cumetrie) şi nu a făcut-o cu totă convingerea.
Omul se adaptează repede la noile cuceriri ale ştiinţei şi tehnicii contemporane şi trebuie să folosească din plin această dependenţă în scopul coagulării unei opinii sănătoase de stânga (jur că aşa va deschide întâlnirea cu bloggerii). Are o foaie electronică, să nu rămână în afara politicienilor bloggeri, unde cu decenţa cel caracterizează, ia pulsul bloggosferei.
Reiterez, îmi doresc să-l întâlnesc pe domnul Iliescu,dar în altă locaţie, pe patinoar la Floreasca sau altundeva în ţară, să văd dacă îşi păstrează echilibrul şi pe ghiaţă, iar dacă va cădea (nu din cauza aglomeraţiei) atunci mi-aş zice: 'Iliescu este un om ca toţi ceilalţi'. O parte a patinatorilor ( de bine ) nu îl văd aşa. Sigur vor fi şi patinatori care de admiraţie că Iliescu patinează vor cădea în cur pe gheaţă.
Poate işi doresc să cadă pe gheaţă, împreună cu Iliescu.
Nici aici nu pot să scap de fanii lui.
Mă gândesc la alt tip de sport.

8 comentarii:

  1. Daca nu as fi avut examen, din nou, poate ca m-as fi dus. Pentru ca sunt curioasa din fire si aveam nevoie de poze pentru blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Nicu,
    nu mai fi asa rautacios! Si eu cred ca voi merge la intalnirea cu Iliescu, desi eu il cunosc f bine, dar ma intereseaza ideile care se vor vehicula acolo... mai ales ca vreau sa lansez ideile mele!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Maria,
    Sunt benefice schimburile de idei nu numai de la tineri la seniori ci si invers.
    Iliescu este plin de idei si experienta deopotriva, dar este tarziu , este al doisprezecelea ceas (d.p.d.v. politic).Daca social-democratii o dau in bara anul acesta, va fi greu in 2009 pentru Nastase sa-l invinga pe Basescu.
    Sa fie rodnica intalnirea.
    p.s. sa te prezinte cineva inainte de a lua cuvantul - Regina virtuala a Romaniei !

    RăspundețiȘtergere
  4. @Nicu,

    ma faci sa te iubesc pentru post-scriptum-ul asta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma simteam datoarea cu un raspuns. Nu imi place sa patinez nici la propriu, nici la figurat :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Maria,
    Si eu sa vin la intalnirea cu Iliescu m-ai convis tarziu !

    RăspundețiȘtergere
  7. @Oana,
    Tu esti de admirat si din punctul meu de vedere!

    RăspundețiȘtergere