11 nov. 2011

11.11.11.

Astăzi, ziua unsprezece, luna unsprezece, anul  unsprezece, ora unsprezece, minutul unsprezece, secunda  unsprezce...  dracul nu venise la  întâlnirea omenirii cu apocalipsa. Nu ni se împlini sorocul. Ce dracu făcea dracul?  Era  ocupat până peste cap, până peste coarne. Băga beţe-n vârtelniţa Pământului. Al dracului beţe se rupeau  unul câte unul. Văzând că nu izbuteşte s-o oprească   la ţanc, din negru cum era se făcu roşu, apoi din roşu se făcu negru. Şi tot aşa o ţinu cu semaforul timp de un minut până se rupse vraja. Se deschise porţile  infernului. Dracul cu oftica ce o adună în el   plecă ţinându-se de un fus   în hăul ce se căscă sub el. Se duse învârtindu-se, acasă, în infern. Să stea dracului, acolo,  fix o sută de ani!

6 comentarii:

  1. Degeaba l-ai trimis in infern, s-ar putea sa nu fie primit, fiindcă acolo e proprietar unul
    Dante!

    RăspundețiȘtergere
  2. O, nu mai e demult acolo, Beatrice l-a chemat la ea în paradis.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Nicu,
    DRACUL este printre noi, se învârte permanent în jurul nostru păcălindu-ne și amăgindu-ne cu tot felul de promisiuni deșarte numai și numai ca să ne VINDEM SUFLETUL !
    Eu mă lupt ZILNIC cu el !
    Până acum , SUFLETUL încă îmi aparține căci, am rezistat voinicește ispăitelor lui mincinoase.
    El însă, încearcă, încearcă mereu să intr-un CERCUL lui vicios . Văzând NEMERNICUL că îi rezist, mă mușcă, înjură, beștelește , acuză, calomniează prin trimișii săi pupincuriști notorii și jeguri ordinare precum odiosul „ KAKA ” de pe http://aliosapopovici.wordpress.com/2011/10/31/EMINESCU-răsucindu-se-n-mormânt .
    O seară frumoasă prietene !
    Alioșa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Alioşa:
    Cum ar fi lumea fără de păcat? Nu avem date certe de pe frontul împotriva NECURATULUI, RĂULUI, câţi sunt de o parte câţi de cealaltă. Lupta rămâne deschisă. Dacă azi reuşeti să-l invingi, nu trebuie să te culci pe-o ureche, trebuie să fii pregătit pentru lupta de a doua zi, încep să cred că noaptea, întunericul îi prieşte, se reface până la ziuă. Cum spuneai, trebuie să nu ne lăsăm ademeniţi, să nu intrăm în cercul lui vicios...
    Succes în luptă pentru a-l birui!

    RăspundețiȘtergere
  5. numai naivii , doar ei ... :)

    RăspundețiȘtergere