1 apr. 2011

Inima de dor nu stii

Inima nu doare aşa cum doare capul sau măseaua. Treaba ei e să bată. Dar, nu oricum, ea trebuie să bată ritmic. Aritmia, palpitaţia sunt semne că la inimă este o bubă. Sângele nu trebuie să stagneze în atrii. El trebuie pompat în afară. Dacă atriile tremură, ele nu-şi mai  păstrează puterea de a pompa tot sângele. Există riscul ca o parte din sânge să stagneze, să se formeze mici cheaguri. O asemenea scamă poate  bloca un vas de sânge de pe creier. Aşa îmi explic eu că drumul de la fibrilaţie la atac cerebral nu e lung. Ar trebui să mânâci tot timpul pastile cu rol anticoagulant. E bună şi aspirina, pastila săracului. Dar, şi  vin roşu, dar nu exagerat de mult să nu-ţi sară inima din piept. Să nu o mai lungesc:
Jane Seymour este ambasadoarea campaniei  1 Mission 1 Million  Getting to the Heart of Stroke. La finele campaniei, octombrie 2011, se vor premia cu 10000, 50000, 100000 euro  programele  naţionale de educaţie şi prevenţie care vor aduna cele mai multe voturi.  Dr. Gheorghe-Andrei Dan, Spitalul Colentina,  conduce un proiect ca parte a programului “FACTS”.
 Şi dacă nu vă doare inima votaţi, nu mai mult de trei ori pe zi,  pentru proiectul   Dr.Gheorghe-Andrei Dan!


4 comentarii:

  1. întoarcă-se dublu înzecit! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. VOTEZ zilnic de 2 ori, am 'pus'pe facebook şi la copilaşi în blog de unde au preluat deja şi alţii, la Rodica am confirmare, Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din inima, pentru inima, zi de zi... Stiam ca asa vei face...

    RăspundețiȘtergere