16 iun. 2008

Calul troian

Locuitorii orasului ravasit la propriu – strazi excavate, gramezi de borduri vechi si noi , parcuri defrisate urmand a fi betonate, interesectii claxonate- si la figurat –sprijinul pe fata acordat, de catre locatarul de la Cotroceni, candidatului partidului Stolo-Boc – au primit vestea : Sorin Oprescu va candida ca independent pentru Primaria Generala, ca pe o anestezie pentru o operatie pe cord deschis.

A depasit primul tur doar prin forta impactului in masa de votanti a unui independent dar nu a unuia de duzina, a unuia care a spus adio partidului care i-a dat un fotoliu de senator.

De-abia in turul doi a venit cu o oferta : autostrada in inel, paralela cu magistrala nord –sud, o noua doza de anestezic, operatia pe cord deschis risca sa nu reuseasca. Unii mai ales cei din tabara lui Vasile Blaga au luat la purificat zicerea , au combatut-o cu argumentatii economice si tehnice, crezand ca vor castiga voturi. Dimpotriva, au pierdut .

Pe termen scurt, victoria lui Sorin Oprescu ii apartine in totalitate, nu o imparte cu nici un partid, doar cu cei satui de politica damboviteano-caragialeasca.

Pe termen lung, pentru alegerile prezidentiale din 2009, primarul-general Sorin Oprescu ii calul troian pentru cucerirea cetatii base-elene. Ramane de vazut al carui partid. Nu va luati dupa zambetul larg cat ecranul, de aseara, a ex-presedintelui Ion Iliescu.Nu va grabiti !
Mai intai sa vrea si Sorin sa fie cal troian, si apoi Traian sa-l primeasca in dar.



Foto Mediafax

3 comentarii:

  1. ce zici, faci un review la www.mediasport.wordpress.com?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai, Oprescu e un fel de cal troian si mai devine. Stai asa. Cel putin asa sper. Sper doar sa nu sper prost.

    RăspundețiȘtergere
  3. Prin discursul sau de invingator, Sorin imi aminteste de cel care promitea sa dea de pamant sistemul ticalosit.
    Cred ca si lui Traian i-a placut acest discurs.

    RăspundețiȘtergere