1 feb. 2008

Subiecte pentru teza

Stramosul oamenilor cu ochi albastri facea plaja pe malul Marii Negre in urma cu zece mii de ani.Cred ca numai niste raze ultraviolete puternice sa fi reusit modificarea softului din ADN-ul acelui om de pe plaja aidoma cum se intampla astazi cu memoriile EPROM din computere.Presedintele jucator are ochi albastri?
Daca aveti prieteni musulmani, incepand din Egipt si pana dincolo de Pakistan, chiar India, trecand prin Emiratele Arabe Unite, nu-i puteti accesa pe internet zilele acestea, decat daca ii ajutati sa-si repare cablul din Mediterana sau sa le intindeti un alt cablu prin Pacific.
Traian Basescu se plimba pe ruta Bucuresti - Belgrad - Bruxelles pentru a preveni eruperea vulcanului Kosovo, care a inceput sa fumege.
Ana Maria Prodan a divortat in urma cu doi ani si acest fapt tinut la secret i-a permis sa negocieze transferuri de fotbalisti fara ca unii oameni de bine din presa sa o cupleze cu patroni de cluburi.
Nicolas Sarkozy vine luni la Bucuresti sa ia micul dejun cu Traian Basescu.
Mailat nu a violat-o pe Giovanna Regiani. Este prea tarziu pentru a ne mai spala rusinea.
Exploziisolare de pe platforma wordpress si-a pierdut ce se poate pierde doar o data-n viata, tocmai in cetatea eterna Roma. Nu putea gasi o cetate in Romania?
In New-York deocamdata, femei in varsta si cu multi bani in cont cauta tineri fierbinti. Din 5000 numai 20 au fost declarati fierbinti, cu ajutorul aparaturii in infrarosu.
Exista, se pare, o legatura dintre marimea (si nu marirea) sanilor si apariria diabetului, datorita ritmului de dezvoltare a sanilor la pubertate (nici cercetatorii nu sunt lamuriti complet).
Britney Spears a fost luata cu ambulanta de la locuinta sa in aceasta dimineata.Nu inseamna ca este neaparat bolnava. Daca in aceiasi dimineata ar fi iesit un militar din locuinta ei, ar fi insemnat ca a inceput razboiul?
"In momentul de fata, jocul de tenis se face intre Basescu si premierul Tariceanu, iar daca PSD nu se implica in acest schimb de mingi, risca sa ramana o cantitate neglijabila" a spus Adrian Nastase la Realitatea TV. Nu stiu cat se pricepe ANa la tenis dar eu stiu ca nu exista joc in trei , deocamdata PSD este copil de mingi.
In luna februarie, pentru chinezi incepe anul sobolanului.Noi suntem de trei ani in epoca sobolanului.
Nota:material bibliografic.

Un comentariu: