8 feb. 2008

O noua era

Nava fotonica, o sfera imensa de lumina, apartinand unei supercivilizatii,se indreapta spre Terra, in cadrul programului ENDUZE.
Traiectoria navei este supravegheata de un sistem expert, un sistem cu inteligenta artificiala, legat de puncte stelare. Ultima corectie severa s-a aplicat la intrarea in Calea Lactee , galaxie de o forma aparte fata de forma spirala a galaxiei Andromeda.
Dupa o distanta de 9999 de ani lumina, nava a intrat in sistemul planetar in care se gasea Terra ,la peste 20000 ani lumina de centrul galaxiei.
Dupa efectuarea cu succes a acestei manevre , capetenia expeditiei, MU aflat in modulul de comanda, s-a lasat cuprins de un lichid gelatinos cu irizatii, de forma unui fotoliu, care ii coferea o stare placuta si ii facilita conectarea activitatii cerebrale la celealte compartimente ale navei.
Undele alfa ale creierului sau au comandat afisarea hartii sistemului Solar . Harta , de fapt o holograma, umpluse tot spatiul modulului. MU se afla printre planete, de fapt planetele veneau spre el si nu i-a fost greu sa recunoasca imaginea holografica a Terrei. Undele cerebrale teta i-au adus imaginea foarte aproape, avea sentimentul ca tine casa stramosilor lui ,vechea civilzatie Maya. Aceasta slabiciune l-a parasit imediat,venise sa indeplineasca o misiune.
A cerut actualizarea ceasului planetei, care s-a afisat instantaneu. Ceasul, pus la zero dupa ultima expeditie, indica acum 25996 rotatii in jurul Soarelui. MU mai avea un ragaz de 4 rotaii pentru a indeplini cerintele programul ENDUZE , sfarsitul erei si inceputul unei noi ere de 26000 ani.
Gandurile , de fapt semnale sub forma de unde erau instantaneu transmise cybermunilor aflati in diferite compartimente de lucru ale navei. Cybermun, un semi-om , sistem bio-opto-electronic de stocare, prelucrare , transmitere, receptie, afisare de date si informatii.
La comanda stapanului si-au indreptat sistemele de cautare si captare spre Terra. Printr-un proces de baleiere a fiecarei portiuni a planetei se receptioneaza semnale despre campul electromagnetic al planetei, despre campurile bioenergetice ale oamenilor , a tuturor vietuitoarelor.
Urmeaza un proces laborios de prelucrare si formare a bazei de date.
Memorii uriase inmagazineaza spectrele fiecarei fiinte de pe Terra. Amprenta spectrala este particularizata prin unda modulatoare a purtatoarei. Frecventa purtatoare este de fapt frecventa de pusatie a planetei si are valoarea de 7.83 Hz. Modulatoarea este un sir de impulsuri a caror frecventa copiaza de fapt ADN-ul uman, gandurile si activitatea creierului.
Noianul de date si informatii, dupa procesare, se transforma pentru fiecare om intr-un fisier binar al bazei umane de date.
Echipa de experti condusa de MU, in urma analizei si sintezei bazei de date, va trebui sa modeleze ADN-ul fiintelor ce vor popula Terra in noua era.
MU a lasat pe cybermuni sa-si finalizeze treaba primita, a apasat pe bratara, lichidul l-a invaluit copiindu-i forma, pulsand o lumina slaba de culoarea levanticai .

4 comentarii:

  1. Sa inteleg ca ai innebunit si tu, noroc ca era Mu acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca MU nu stie ca putem comunica in retea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Impresionant! Am citit trei sferturi si apoi mi s-a incurcat limba in gura si am renuntat. Ce zicea Oana?

    RăspundețiȘtergere
  4. E bine ca te-ai oprit !Oana a inteles pana la final si ai vazut la ce concluzie a ajuns ...

    RăspundețiȘtergere