14 nov. 2007

Nu va e mila de bunicutza !

N-au trecut trei zile de cand bunicutza si-a tras foaie web sub fund, ca au navalit lupii din spatiul virtual au inconjurat-o, au inceput sa maraie , nestiind de unde sa o apuce; bunicutza le-a aruncat trei ciolane crzand ca va scapa .Unii lupi vin de la ospatul oferit de copilul bunicutzei, pe care aceasta l-a leganat si l-a facut mare.Bunicutza isi construieste apararea si se roaga sa-i vina in ajutor cat mai multe scufite rosii.Bunicutzo ,salvarea vine de la tine ,cat mai mult post, nu multe!

2 comentarii:

  1. Nu mai fi asa de rau! Pentru ca nu e asa de simplu cum credem noi in lumea asta politica, unde straturile realitatii or minciunii sunt multiple si folosite de toti liderii deopotriva, asa incat e greu sa faci o distinctie clara fara sa ai o anume initiere in acest joc atat de paradoxal si de complex cum este jocul politic.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Maria respect pentru comentariu.
    Deocamdata asa vad eu intrarea unui mare om politic de talia lui Iliescu in jungla spatiului virtual.Lupii , leii, hienele ,sacalii, caprioarele , felinele , lianele exita ,formeaza 'ecosistemul' .

    RăspundețiȘtergere