16 sept. 2012

Semn al puterii Pământeşti

Acasă, aici, la noi pe Pământ, mai sunt multe lucruri de făcut, de îndreptat, de reparat. Nu trăim ca în sânul lui Adam. Nu suntem unii cu alţii împăcaţi. Avem războaie începute şi neterminate, mai avem războaie planificate. Suntem atacaţi de viruşi necunoscuţi, suntem măcinaţi de boli incurabile. Nu toţi oamenii au de unde să bea apă. Ne mor copiii în maternitate. Cu toate acestea ne place să visăm spre alte planete. De s-ar putea, şi mâine am lăsa Pământul şi ne-am pune desaga în racheta şi am pleca să colindăm alte planete, alte stele. Nu mai este mult pănă ce această dorinţă ancestrală se va realiza.

Până una alta, NASA a aruncat, ca din praştie, robotul MER-A spre  Marte. Cu buzduganul, semn al puterii Pământeşti, am nimerit-o în frunte pe apropiata planetă Marte! Felicitări tuturor celor care şi-au pus mintea cu Marte!
 


Deşi este o simulare, nici nu zici că nu este adevărat! Astăzi robotul se plimbă, de unul singur, pe ogoarele pustii ale planetei Marte!

Semnează, 
Omu'

3 comentarii:

  1. salut. as vrea sa facem schimb de link-uri. link-ul meu este http://aethra-j.blogspot.ro/ . daca esti de acord, astept mesaj pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu mai sunt altii ca noi, oriunde s-ar cauta :)

    RăspundețiȘtergere