4 dec. 2007

Geneza unui “PartiD Liber”

Basescu a inceput mandatul cu doua manevre politice, care i-au mancat si ne-au mancat tot timpul:
alegeri anticipate, si fuziunea PD cu PNL.

De prima manevra s-a ales praful intr-o seara de vara la Snagov, cand amicii liberalului de frunte Tariceanu l-au sprijinit sa ramana in picioare, sa nu se plece, sa nu plece... Vazand Basescu ca premierul nu se clatina a trecut la faza cu magia, a scos un biletel compromitator dintr-un sertar, dar liberalul Tariceanu a ramas de neclintit din post, ca o santinela cu arma la picior. Si astefel s-a stins si ultima flacara a alegerilor anticipate.

A mai ramas al doilea vis basescian, formarea unui partid maret la care sa se inchine norodul,  sa se contopeasca PD cu PNL.  Pentru asta l-a scos de la  infirmerie pe covalescentul Stolojan. Acesta a reusit sa introduca virusul basescian in partidul liberal.  Cu cei de care s-a prins incultura politica a format un partid mic inscris cu litere mari de mana: PLD. Dupa ce s-a scaldat in apa euroalegerilor, a cazut suspinand in bratele PD-ului, agatandu-i acestuia la spate litera L.

2 comentarii:

  1. Da,este o opinie realista privind evenimentul politic,cununia PD cu PLD.Daca acum m-ar intreba cineva cine este cea mai mare curva politica din 2004 incoace,as raspunde sec -Stolojan.Atunci,cind avea o mare credibilitate in fata alegatorilor,a fost incintat de mrejele pestelui numit Basescu,(mare traficant de carne politica,vezi Boc,Blaga si altii),s-a imbolnavit subit,favorizind pestelui sa se balaceasca in balta de la Cotroceni.Dupa ce s-a tratat de sifilis,a incercat sa atraga in retea alta gasca,PNL lui Tariceanu.N-a reusit pentru ca penelistii,adevarati urmasi ai bratienilor,nu lucau la negru in tara tuturor posibilitatilor(negative)numita Romania,ci conduceau si conduc inca destinele romanilor.Asa ca a luat de la PNL citeva icre cu el si a populat o balta mai mica in apropiere de Cotroceni,numind-o PLD.Era clar ca aceasta groapa cu apa va fi asanata printr-un canal de scurgere catre balta guvidului Basescu,umflind-o nitelsi care in curind(asa se aude)se va tulbura de deversarile poluante facute clandestin de braconierii lui Vadim si Geoana.Si pentru ca in aceasta perioada de post pestele e la mare cautare,agentii lui Boc au intarit paza asupra baltii de la Cotroceni prin dublarea sau triplarea posturilor de paza,avind ordin sa traga fara somatie la orice declaratie sau balacareala politica venita de la pofticiosii de peste.Aceasta este povestea(opinia) mea despre cununia PLD cu PD.Nunta se va face dupa ce iesim din post ca acum e pacat de la Dumnezeu.Oare cine le vor cinta la nunta?...

    RăspundețiȘtergere
  2. @anonymous
    Buna expunerea ta, este o perla ratacita in balta de la Cotroceni.
    Se pare ca unii din PD nu vor sa vina la nunta, mireasa nu are dota.Daca se amana mult, teama imi este ca se vor strica icrele !

    RăspundețiȘtergere