18 nov. 2007

Scufitzele rosii de pe blogul bunicutzei

am gasit cateva scufitze:


oneisfirst
"Aproape de oameni, impreuna cu ei. Asa a fost intotdeauna Ion Iliescu."

florenta78

"Cat ma bucur ca ati reusit sa va faceti site propriu. Sunt o inflacarata sustinatoare a dvs. si al partidului pe care l-ati cndus si pe care inca il mai conduceti."

mihnea30

"Asteptam sa 'intrati in paine' cum s-ar spune, acum ca ati vazut ca suntem multi cei ce pretuim ideile, opiniile, sfaturile Dvs."

cucoslaura

"sper ca intrarea in blogosfera va va apropia mai mult de tineri si ii veti ajuta mai mult pe cei care vor sa se alature organizatiei de tineret al partidului din care faceti parte…"

tpunct

"Ne dorim vitalitate si consistenta in dialog, domnule Presedinte si suntem convinsi ca ne adresam persoanei potrivite, in legatura cu ambele necesitati."

chetrica

"Sunteti genul de persoana de la care se pot invata multe lucruri si sunt bucuros sa va pot scrie si eu,..."

elvira

"Domnule PRESEDINTE, santeti un simbol pentru militantii partidului nostru ramaneti cu noi,cu bune si rele contribuind prin diplomatia dumneavoastra la indepartarea incompetentei din ROMANIA .Va doresc multa sanatate si putere de munca ."

emigrantul

"ATI FOST MEREU IN MIJLOCUL CETATENILOR ACUM SI PE BLOG SUNTETI LA FEL!"

elulamina

"Iliescu este o figură dominantă a politicii româneşti de după 1989. În timpul mandatelor sale a început introducerea reformelor politice, sociale şi economice, dar acestea societatea civilă şi forurile internaţionale le-au calificat drept insuficiente şi 'de faţadă'".

lista ramane deschisa.


p.s. cativa lupi au reusit sa intre in curtea bunicutzei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu