21 nov. 2007

Îndemn

Stiu ca nu faci mai nimic si asta iti ia tot timpul si pentru a-mi dovedi ca nu am dreptate , te rog viziteaza zilele acestea Targul Gaudeamus la ROMEXPO si in mod deosebit sambata 24 noiembrie.Este si o modalitate sa-ti odihnesti neuronii pentru votarea de duminica .Un alt motiv sa de gasesti sambata acolo, este ca la ora H la standul Editurii Humanitas il vei vedea pe presedintele Traian Basescu cu treaba mare prin targ, iar fix la ora H+1 ,fostul presedinte Ion Iliescu se va ivi la standul RAO tot cu treaba culturala, vei vedea. Dupa baia facuta cu cei doi prezidenti , usuca-te trecand pe la expozitia de carte a scriitorului columbian Gabriel Garcia Marquez si cere cartea „Un veac de siguratate”.
La iesire daca iti mai raman 10 lei , da-i pe „Scrisorile unui geniu balnear” ale scriitorului roman Alexandru Musina si posteaza-mi recenzia.
p.s. daca reusesti sa treci de garzi , intreaba-l pe primul presedinte, cu un aer de mister pe chipu-ti „de ce tocmai azi?”

5 comentarii:

  1. da!
    la indemnul dumneavoastra m-am apucat sa scriu pe blog despre primii mei pasi pe mare!
    va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nicu, daca treci pe la Targ, poate esti interesat sa cauti la standul editurii militare cartea mea despre lideri. Cred ca o sa trec si eu pe acolo, dar vineri dupa-amiaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu vreau sa ajung sambata la 12 acolo, deoarece, in acelasi timp cu primul marinar al tarii, la trei metri mai incolo, are lansare si Ion Cristoiu. Sunt curioasa. Foarte curioasa :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @maria barbu
    Multumesc! Este o buna ocazie pentru a avea cartea ta.
    @oana
    Cred ca ar trebui sa ajungi inainte de 12 pentru a gasi un loc in fata.Urmareste daca cuvintele pe care le va rosti primul domn al tarii vor fi cu iz electoral .

    RăspundețiȘtergere
  5. Omule, sunt sigura ca va avea discurs electoral, cum altfel?

    RăspundețiȘtergere