14 ian. 2019

Bianca Andreescu

Scriam pe foaia mea de pe FB, in 3 Ianuarie 3019:

La început de an rasare o noua stea, Bianca Adreescu, (vine din tara frunzei de arțar cu părinți din Pământul nostru romanesc), la nici 19 ani a invins-o pe daneza Caroline Wozniacki după un joc in care a "desenat" un tenis de mare clasa!


 Bianca nu se lăsa impresionata de performanta si experienta jucătoarei americance Venus Williams, o învinge după o partida cu o evoluție uluitoare, si se califica in semifinale! Succes! Drumul spre marea performanta este inaugurat cu doua victorii de senzație!

Bianca a jucat Finala turneului australian din Auckland cu nemțoaică Georges! S-a întâmplat ceva acolo in setul 2, era la un ghem distanta de trofeu ( 5-3), după ce o bătuse pe nemțoaică in primul set cu 6-1, de parca cineva i-a luat puterile!? Nu, este vorba de fapt de mai putina experienta la acest nivel înalt. Are tot timpul sa se afirme!

Iată aflam de o alta recenta performanta: s-a calificat pe tabloul principal al turneului de Mare Șlem al Australiei! Desigur vom mai auzi de isprăvile acestei fete cu origine românească!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu