24 dec. 2014

Mesaje de Craciun


Din partea mea:
Sarbatorile de iarna sa va gaseasca voiosi, sanatosi si frumosi!

Fie ca Nasterea lui Iisus Christos sa va aduca lumina in sufletele urgisite!

In seara aceasta speciala de Craciun deschideti-va inimile!  Daruiti din ce aveti mai bun!

De Craciun, casa sa va fie casa, masa sa va fie masa! Mancati, beti  si va bucurati. Iisus s-a nascut!

In noaptea aceasta Mos Craciun vine cu daruri. Asteptati-l cu masa plina cu bucate; cozonaci, carnati, sarmale, sunci si sorici!

Cu prilejul sarbatorilor de iarna va doresc sa aveti multa sanatate, bucurii, satisfactii si impliniri!

In seara  de Mos Craciun primiti colindatori,  ei sunt vestitori Nasterii Domnului!
                                                                         
                                                                       ***
... si a Regelui Mihai:

Ca de fiecare data in ultimii 72 de ani ma adresez voua de Craciun cu aceeasi afectiune si bucurie. Ne indreptam recunostinta spre toti cei care in viata sau plecati dintre noi au facut astfel ca tara sa continue drumul ei greu, dar atat de frumos si de inaltator. 

Gandurile mele se indreapta asadar spre toti militarii romani aflati in tara sau in misiuni de aparare a pacii in lume, precum si la sotiile, sotii, parintii si copii lor. Savarsinul este un loc binecuvantat. Innobilat de iubirea care a fost alcatuit de mama mea Regina Elena si continuat de fiica mea Principesa Mostenitoare. In atmosfera Craciunului al doilea gand al nostru se indreapta catre oamenii in varsta cu sau fara familie, in bunastare fizica sau cu sanatatea subreda. Varstnicii Romaniei au nevoie de intelegerea si iubirea semenilor, de ajutorul si incurajarea lor. indrept un cuvant de lauda catre medicii romani care uneori in chip anonim si cu dificultati dau zile suportabile batranilor si bolnavilor nostri. Copii si tinerii tarii au astazi o viata fara granite, in fata computerelor sau calatorind pe cinci continente fara niciun complex de inferioritate ei sunt acea parte a Romaniei care ne aseaza la nivel de egalitate cu orice alta tara a lumii.

Familia Regala a fost prezenta neincetat in comunitatile locale si a facut vizita de prestigiu in Europa pentru a servi interesele fundamentale ale Romaniei. La 85 de ani de la proclamarea mea ca rege am fost bucuros sa vad felul in care este pretuita familia mea in toate generatiile. Am fost miscat de simtul datorii si patriotismului de care au dat dovada orasele Alba Iulia, Oradea si Bucuresti, in sarbatorile lor dedicate coroanei. Viata noastra publica lasa inca de dorit, dar sper sa gasim puterea de a indrepta lucrurile, vom avea o sansa in viitor doar daca ne vom asuma propria noastra raspundere. Nu va veni nimeni de altundeva sa ne ofere binele. Felicit pe cei care au facut ceva bun pentru tara lor. 

Doresc tuturor romanilor din tara, din Basarabia si din toate colturile lumii Craciun Fericit si La multi ani!  Asa sa ne ajute Dumnezeu.
(Sursa: stirileprotv.ro )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu