23 iul. 2013

MeMe nu este pro TV


Înaintea meciului retur al Stelei cu Vardar Skopje, ce se va desfăşura în această seară în capitala Macedoniei, pe canalele de ştiri sportive, de aici,  din România, rulează în buclă filmul de scurt metraj, de fapt un filmuleţ,  în care o reporteră şi un cameraman de la PROTV prind curaj şi intră pe stadionul unde se antrenează Steaua (în imagine nu se vede niciun jucător!).
Tandemul este întâmpinat cu apostrofări din partea ofiţerului de presă al Stelei, asta ca uvertură la spectacolul huliganic ce îl va da imediat managerul Mihai Stoica ( alintat de presă cu apelativul MeMe).
Acesta ştie să înjure, are şcoala maidanului! După acest mic joc de imagine şi de "amabilităţi dâmboviţene" actorii cu tot cu platou de filmare se mută, târâş,  spre ieşirea din stadion, unde în gang, MeMe îi sustrage telefonul reporterei, iniţial aceasta nu i l-a dat de bună voie (sic!) ( nu avem imaginii clare, avem sunet, a fost o altercaţie în toată regula, MeMe a fost nevoit să-i sucească mâna, să o bruscheze).
A doua bobină a filmului de scurt metraj s-a tras în faţa hotelului unde era cazată echipa Stelei. Reportera lipseşte din cadru, era la un spital, unde medicul i-a cerut să-i spună cine i-a produs vânătăile (ca să vezi minune!), şi apoi fără nicio teamă de implicaţii, medicul curajos a chemat poliţia (dacă filmul se trăgea în România, nu mai avea partea asta cu medicul chemând poliţia; de asta la noi costurile de filmare sunt mai mici... ca la Hollywood!).
Să revenim la oaia noastră! Filmul continuă cu MeMe, tot în rol negativ (asta a învăţat în cei 7 ani...), faţă cu "reacţiunea" : poliţistul macedonean îl invită pe recalcitrant la sediul poliţiei. MeMe nu înţelege din prima, gura nu-i miroase, adică nu a mâncat usturoi, el pretinde că este cetăţean european (sic!), cere  să i se arate mandatul de aducere (el nu ştie că Macedonia nu este stat membru al UE?!!).
Macedoneanul în uniforma statului, cel ce-i dă leafă şi haine,  nu se sperie aşa uşor, şi nu face doi paşi în spate  (nu am văzut la noi, în ţară o asemenea scenă, şi au fost destule scandaluri huliganice cu autor cunoscut, să o luăm numai pe aceea din 2005, când MeMe a lovit cu pumnul în plină figură un suporter al Stelei (sic!).
Filmuleţul se rupe, "eroul" este dus la poliţie, unde din surse sigure, aflăm că i s-a administrat o amendă de 400 de dolari!!
Filmuleţul are toate "ingredientele" ca să continue, să devină film de lung metraj, şi să aibă un sfârşit previzibil: Steaua să fie suspendată din competiţia supremă a fotbalului european! Ştim că Steaua se află sub supravegherea UEFA timp de 5 ani. Dacă comisia lor de disciplină, nu a noastră,  consideră că managerul Stelei a avut un comportament huliganic? Ne vom lăuda că am eliminat Vardar Skopje...
Alo? Mă auziţi?... Pentru a salva "partida" sacrificaţi "nebunul"! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu