23 nov. 2009

Uneori e bine să o ai mică ...

avantaj ca este mica

Până vine turul doi, MAREA LICITATIE NATIONALA, haideţi să ne ocupăm timpul cu un studiu de caz.
Uneori o fotografie face mai mult decât sute sau mii de cuvinte. Ea dă celui care o priveşte o mare libertate în gândire. Să o privim!
De la început ne împărţim în două tabere. De o parte cei care au maşină mare, de cealată parte cei cu ea mică ... Uneori a o avea mare suportă unele riscuri. Pe mine, sincer, primul gând ce îmi vine este de a mă bucura, a mă lăuda că a mea este mică. Sigur, contează cu cine o compar. Un VW este mare faţă de un C3, dar faţă de un Grand nu mai ştiu eu care, este mică.
Cu toate acestea în multe situaţii, în multe dispute nu reuşeam să fiu covingător, să scot în evidenţă avantajul că a mea este relativ mică. Iată că într-o situaţie ca aceea din fotografie, chiar te bucuri că o ai mică.
Cei care o au mare, când privesc poza simt că li se strânge stomacul, ar vrea să-şi ferească capul, să nu fie striviţi...
Ce ne-ar mai putea spune poza? Simbolic vorbind, copacul reprezintă electoratul iar cele trei maşini sunt cei trei candidaţi care au fost blagosloviţi cu cele mai multe voturi. Doi sunt la egalitate aproape, în jur de 32 de procente,(nu-i face fericiţi) iar al treilea sub ei la 20 de procente(paradoxal dar este cel mai neşifonat). Crin Antonescu a ieşit onorabil din cursa cu cei doi, Traian Băsescu şi Mircea Geoană. Prin declaraţiile sale, de după alegeri, Crin dă dovadă de verticalitate. Nu se uită la Traian Basescu şi impune condiţii morale lui Mircea Geoană, dacă acesta îi va cere sprijinul pentru a-l învinge în turul doi pe Traian Băsescu. Mai direct, cei doi, miruiţi de popor, vor trebui să uziteze de tot arsenalul deamgogic pentru a şi-l disputa pe Crin.
Ce s-ar mai putea spune, privind poza? ...

2 comentarii:

 1. DESCHIDEREA UNUI CAZIER PENTRU TRAIAN BASESCU LA
  NEW YORK


  DETECTIVUL CARE SE OCUPA DE SPARGEREA STUDIOULUI
  MEU SI A MAI MILTOR STUDIOURI DIN CARTIERUL GALERIILOR
  DE ARTA DIN NEW YORK, PRIN CARE SERVICIUL ROMAN EXTERN A INTRAT IN POSESIA CARNETULUI MEU DE TELEFON, MA SUNAT DAND O VESTE BUNA.
  Unul din raufacatorri nu mai este in libertate si a inceput sa vorbeasca.
  Toate indicatiile duc spre un grup infractional provenind din Romania.
  El este condus in ordinea importantei si a gradelor de urmatoarele persoane.
  TRAIAN BASESCU - PROFESIE CAPITAN MARITIM Cetatean Roman
  RAZVAN UNGUREANU - PROFESIE- PROFESOR SPECIALIZAT IN STUDII EBRAICE Cetatean Roman ?
  LUCIANO PAVONIi- PROFESIE ECONOMIST -SEF ROMEXORT IN USA DIN 1977 Actual Consul general la New York Cetatean Roman .
  ANDREI BADIN - FARA PROFESIE SAU STUDII SUPERIOARE Cetatean roman.
  Pentru mai multe amanunte despre activitatea acesti grup criminal actionand pe teritoriul usa. deschideti ROBERT HORVATH -DEVA BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

  http://www.devagallery.com/

  CAUTATI ARTICOLUL " UN WATERGATE ROMANESC"

  RăspundețiȘtergere
 2. păi, din cîte 'văd' nu se (mai)poate spune mai nimic :)
  se face!!!
  e mai productiv;)

  RăspundețiȘtergere