30 sept. 2007

Toamna corijentelor

Toamna se numara bobocii! ... Colegii ii sufla subiectul!

D-l Basecu, "un presedinte jucator" cum ii place sa se alinte, si-a dat corijenta la materia "suspendarea preseditelui" nu in aula universitatii ci in Piata Universitatii.
Basescu cand are putini auditori se intimideaza, se inroseste si ca atare nu a mai scos "raportul " din buzunar pentru a-i da citire.
In putinele aplauze si in huiduieli a plecat pe unde a venit.
Ce ziceti, va mai reusi sa ia corijenta ?
Scoala a inceput si-l asteapta in bancile ei!

29 sept. 2007

Jandarmii de la Toflea !

Curat-murdar!

„Pompieri-gunoieri, la muncă cu voi, cenuşăreselor!”.

Aşa-s primiţi militarii în „localitatea sinistrată” Toflea. De două săptămâni, de când viitura care a lovit Tecuciul a inundat şi „Manhattan”-ul ţigănimii din România, pe uliţele Toflei, militari aduşi din toată ţara suferă umilinţa vieţii lor. Cele mai importante forţe mobilizate pentru a înlătura efectele inundaţiilor din judeţul Galaţi au fost aduse aici ca să scoată mâlul din piscinele şi garajele elitei ţigănimii.

20 sept. 2007

Steaua i-a căzut în cale...

Pentru Gică Hagi, partida din Cehia (1-2 cu Slavia Praga) a fost ultima ca antrenor al Stelei. Regele şi-a anunţat demisia la mai puţin de trei luni de când a preluat cea mai titrată echipă din România, din cauza tensiunii la care a fost supus în ultimul timp de către finul Gigi Becali.

"Mă simţeam torturat la Steaua. M-am săturat. Era o tensiune de nedescris",

au fost cuvintele lui Hagi.

17 sept. 2007

Gigi nu-l mai vrea pe Gica!

Iata ce a zis Gigi dupa meci:


"Vom face tot ce vreau eu pana la urma, dar poate cu altcineva in afara de Hagi. Sper din toata inima sa-l salvez pe Hagi, insa sunt suparat pe el ca n-a tinut cont de parerea mea. Steaua e spre prapastie".


Nu prea poate sa faca ceva, chiar daca are bani si crede in D-zeu.Cu cine s-a consultat in vara cand l-a adus pe Hagi peste noapte la Steaua? Unde esti tu Steaua lui Emeric Ienei, Iordanescu,Titi Dumitriu,Piturca,Protasov,Zenga,OLAROIU ?
La ce sa ne asteptam miercuri in C.L. la Praga ?

Vom fi ciuca batailor in aceasta grupa.

15 sept. 2007

Diplomat si blogger in Thailanda

A fost sau nu la gagici !
Încă de la prima sa postare, diplomatul recunoştea că, apropiindu-se de finalul celor patru ani de misiune: „Nu aş suporta să mă despart de Thailanda, care a devenit ţara mea acum”. El sugera şi că, poate, menirea lui e de a rămâne acolo şi de a deveni „blogger profesionist” în noua sa patrie. În plus, toate referirile sale la viaţa de noapte din Bangkok erau banale, fără nici o notă de scandal, încât nimeni n-ar fi zis că diplomatul ar renunţa într-adevăr la carieră şi că vorbele au fost altceva decât nişte remarci politicoase.

Însă n-au trecut două zile şi blogul lui Ian Proud a devenit o atracţie în blogosfera thailandeză şi o durere de cap pentru Foreign Office (MAE-ul britanic). Nu atât din pricina a ceea ce scria diplomatul, ci a comentariilor postate de localnici care l-au portretizat drept client fidel al localurilor rău-famate din cartierele cu felinar roşu ale capitalei thailandeze. Mărturiile furnizate de bloggeri (care l-au recunoscut în poză) aveau să se dovedească reale, căci diplomatul n-a mai putut decât să-şi atenueze „diplomatic” vinovăţia, dar nu să o respingă cu totul, recunoscând că frecventa anumite localuri „dar nu în mod regulat”.

„Nu o să mă plâng că n-am fost niciodată acolo (în localuri cu fete de consumaţie – n.r.). Dar, în acelaşi timp, sugestia că eu aş fi un pilon al industriei sexului din Bangkok e patetică”, a declarat Proud, citat de AP.